Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |



Сохраните в закладки:

Цена:85 454,45RUB
*Стоимость могла изменится

Количество:


Новое поступление

Champions Store

Champions Store

Магазина Champions Store работает с 26.09.2020. его рейтинг составлет 95.77 баллов из 100. В избранное добавили 2859 покупателя. Средний рейтинг торваров продавца 4.8 в продаже представленно 1296 наименований товаров, успешно доставлено 1382 заказов. 639 покупателей оставили отзывы о продавце.

Характеристики

Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |

История изменения цены

*Текущая стоимость 85 454,45 уже могла изменится. Что бы узнать актуальную цену и проверить наличие товара, нажмите "Добавить в корзину"

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость Цена
Sep-15-2025 101690.91 руб. 106775.98 руб. 104232.5 руб.
Aug-15-2025 100836.97 руб. 105878.70 руб. 103357 руб.
Jul-15-2025 84599.98 руб. 88829.60 руб. 86714 руб.
Jun-15-2025 99127.4 руб. 104083.76 руб. 101605 руб.
May-15-2025 86309.8 руб. 90624.47 руб. 88466.5 руб.
Apr-15-2025 97418.38 руб. 102289.18 руб. 99853.5 руб.
Mar-15-2025 96563.72 руб. 101391.97 руб. 98977 руб.
Feb-15-2025 95708.84 руб. 100493.17 руб. 98100.5 руб.
Jan-15-2025 94854.70 руб. 99597.44 руб. 97225.5 руб.

Описание товара

Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |


 

 Features:
-Vacuum tires
-Digital LCD tube
-High elasticity soft cushion
-High-brightness LED headlights
-350W national standard special motor
-Double shock absorption, smooth hydraulic pressure
-Large capacity environmentally friendly lithium battery
-9 tube special leadless for national standard lithium battery
-The front and rear brakes are strong, and can be stopped in time


Specifications:
Model: TDT1004Z
Size: 1590*675*1025mm
Endurance: 55km
Wheelbase: 1155mm
Charging time: 4H
Maximum speed: 25km/h

Anti-theft: Dual remote alarm
Battery Type: Lithium Battery
Charger Power: AC220V 50Hz
Front wheel: 10-inch pot wheel
Motor Rate Power (W): 48V 16AH
Tire: Tubeless tire 2.75-10/14*2.75
Color: black, white, pink, purple, light blue, gray

 

Service Protection:
1. Provide online technical support.If the product is seriously damaged, we can provide German technical support.
ADD:BREITEFEL D 15,64839, MU JNSTER, (HESSEN) Germany
2. Motor, controller and battery are all guaranteed for one year.
3. If there is any quality problem, please contact our customer service and provide relevant pictures and videos, etc. The related damaged parts will be replaced for free.
4. If there is a serious quality problem, we will provide a return service within 15 days.


Package included:
1 x Electric Motorcycle

 

Q&A
Question 1: What is max speed ?
Answer:25km/h

Question 2: Is it with pedals?
Answer:Yes, G1, GTR6, GTR15 have pedals.

Question 3: What is the maximum motor power?
Answer:G1, GTR6, GTR15 is 350W, Mini is 2000W, You can buy according to your inquiry.

Question 4: Can you walk down the street?
Answer:Of course.

Question 5: Can you provide certificate?
Answer:Yes, We have approved CE certification. L1e certification is in the process of application, and will be issued to you as soon as possible after the certification application.

Question 6: How many AH is the battery?
Answer:G1, GTR6 are 48V 20AH; and GTR15 is 48V 12AH; MINI is 72V 30AH

Question 7: The battery is removable? To be able to load it elsewhere...
Answer: Lithium Battery. It is removable. To be able to charge in elsewhere.

Question 8: How long is the warranty?
Answer: Motor, controller and battery are all guaranteed for one year

Question 9:Can it connect the APP?
Answer:It cannot be linked to the app.

Question 10: What should I do if the spare parts have quality problems? How to deal with the breakdown of the electric vehicle during use?
Answer: Our electric motorcycles are manufactured by regular manufacturers and comply with relevant European standards. If you have any questions, please contact our customer service, and please provide the corresponding pictures. We will provide you with solutions based on the actual situation. We have an after-sales service department in Germany. If necessary, product accessories will be re-arranged by the German after-sales service center.


Features:
High strength ABS shell, lightweight and impact resistance
Sleek and lightweight design reduces wind noise
Multi-density EPS safety buffer layer offers state-of-the-art energy absorption.
Comfort soft 3D padding liner uses breathable technical fabric, hypoallergenic, fully removable and washable.
Intake and exhaust ports ensure plenty of ventilation to keep you cool
ABS ears are firmly fixed to the body of the helmet
Quick release buckle system, provide perfect protection Specification:
Brand: NITRINOS
Shell material: ABS
Liner material: 100% Polyester
Size: S, M, L, XL,
 Package Included:
1 x Motorcycle Helmet

Description
Brand name: BEON
Model: 103
Item type: Half fuce helmet
Materail: ABS
Certification: ECE approved
Season: Four seasons
Weight: About 1600g
Size: M / L / XL
M size fit for head size 55-57cm
L  size fit for head size 58-59cm
XL size fit for head size 60-61cm

 

Package Include
1 x  Helmet 


 


Смотрите так же другие товары: